28.5.2021. 21:42
0
Fifa: Pravilo o pet izmjena do kraja 2022.
Gotovo sve lige, osim Engleske, ostale su pri pravilu od pet izmjena, a FIFA je danas na sastanku odlučila da će ovo pravilo ostati na snazi do 31. decembra 2022..
Izvršni odbor FIFA-e priopćio je danas kako će pravilo od pet izmjena ostati na snazi sve do 31. prosinca 2022. godine.

FIFA je nakon pandemije koronavirusa odlučila klubovima dozvoliti pet izmjena na utakmicama, ali su potom prepustili ligama da donesu odluku hoće li ovo pravilo implementirati u sezoni koja je iza nas, prenio je SK.

Gotovo sve lige, osim Engleske, ostale su pri pravilu od pet izmjena, a FIFA je danas na sastanku odlučila da će ovo pravilo ostati na snazi do 31. decembra 2022. godine.

Naravno, svaka liga će ponovo imati pravo izbora o korištenju ovog pravila i njihova odluka o implementaciji u nacionalnim ligama će biti važeća.

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.