28.5.2021. 22:31
0
Nogometaši BiH trenirali u Butmiru, Šarić ostaje bez debija
"Žao mi je što neću debitovati, ali veoma sam sretan što sam tu i što sam imao priliku da upoznam selektora, njegov stručni štab i reprezentativce".
Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine nastavili su pripreme za prijateljske mečeve sa selekcijama Crne Gore i Danske.

Izabranici Ivayla Peteva su danas u Butmiru obavili još jedan trening. Dario Šarić zbog povrede nažalost neće u predstojećim utakmicama debitovati za nacionalni tim, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Ipak, ovaj vezista Askolija ističe da je sretan zbog poziva i što je imao priliku da dođe na okupljanje.

- Žao mi je što neću debitovati, ali veoma sam sretan što sam tu i što sam imao priliku da upoznam selektora, njegov stručni štab i reprezentativce. Kao i svaki fudbaler, volio bih da mogu da im se pridružim na treninzima i na utakmici. Tokom svoje karijere do sad nisam imao problema sa povredama i na nesreću baš mi se sad ovo desilo, prije dolaska u reprezentaciju. Ipak, tu sam i dalje uz ekipu i ovo je svakako veliko iskustvo za mene - kazao je Šarić.

Nogometaši BiH će i sutra obaviti jedan trening.

(Fena)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.