30.5.2021. 15:58
0
Potez vrijedan pažnje: Posušaci naslov posvetili nastradaloj omladini
Fudbaleri Posušja osvojili su titulu u Prvoj ligi Federacije BiH, pa će se od naredne sezone na Mokrom Docu igrati Premijer liga Bosne i Hercegovine. Odličnu sezonu odigrali su izabranici Denisa Ćorića, a osvojeni naslov u Prvoj federalnoj ligi posvetili su nastadaloj omladini.

Prvog dana 2021. godine iz Posušja je stigla katastrofalna vijest koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu, ali i regiju. Osam mladih života je ugašeno: Ivan Miličević, Žana Pavković, Stipe Romić, Mirela Rezo, Marija Pavković, Stipe Pavković, Mia Soldo i Stjepan Jukić.

- Naših osam uzastopnih utakmica na Mokrom Docu u crnim dresovima bilo je za našim osam anđela. Ovo je titula za vas! Zauvijek ste u našim srcima i mislima - naveli su Posušaci u svojoj objavi na Facebook stranici.



(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.