12.6.2021. 20:13
0
Utakmica Danske i Finske nastavlja se u 20:30 sati, Eriksen diše, svjestan je i razgovara s okolinom
"Christian Eriksen diše, svjestan je i razgovara s okolinom", rekao je Marin Schoots, Eriksenov agent, nakon razgovora s Christianovim ocem.

Utakmica Danske i Finske nastavlja se u 20:30 sati. Igrači obje ekipe su tražili nastavak utakmice, a druga utakmica Belgije i Rusije krenut će u 21:15 sati.

Danska i Finska na stadionu Parken u Kopenhagenu otvorili su grupu B Europskog prvenstva. Utakmica je prekinuta u završnici prvog poluvremena nakon što se danski reprezentativac Christian Eriksen srušio na travnjak.

Eriksenu, 29-godišnjem veznjaku Intera, odmah je ukazana pomoć. Liječnici su ga reanimirali desetak minuta na travnjaku, dok su igrači Danske i Finske plakali s navijačima. Uz ogroman pljesak Eriksen je na nosilima napustio teren, a UEFA je kasnije objavila da je u bolnici i da je njegovo stanje stabilno.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.