27.6.2021. 20:37
0
Luis Enrique "bucnuo" Hrvate pred osminu finala: Hrvatska? Očekujem da će se kao i uvijek povući!
Selektor španske reprezentacije Luis Enrique i veznjak Koke govorili su na konferenciji za medije uoči utakmice osmine finala koja ih očekuje sutra od 18 sati protiv Hrvatske, prenosi Sport Avaz.

Španski mediji su rafalali dvojac pitanjima, a prvo pitanje ticalo se početnog sastava koju selektor "Crvene furije" namjerava izvesti sutra, obzirom da je mnogo kritikovan u proteklom periodu.

- Mogao bih u postavu ubaciti bilo koga od 24 igrača koja imam na raspolaganju. Svi mi daju za pravo da ih ubacim u ovakvoj utakmici. Ponekad djela definiraju situacije bolje nego riječi. Pedri je jedinstven, potpuno drugačiji. Jednako je svjež, igrao ili ne. Vidjet ćemo kako će odigrati - rekao je Enrique.

Na pitanje šta očekuje od Hrvatske, selektor Španije je odgovorio:

- To je pitanje koje sebi postavljamo prije svake utakmice i prije svakog protivnika. Često ne pogodimo jer protivnik promijeni neke stvari. Od Hrvatske očekujem da će raditi ono što i inače radi, da će se povući na početku. Mijenjat će svoj pristup ovisno o rezultatu. Ako vode, povući će se, ako ne, onda će visoko pritiskati. Na početku očekujem da će igrati povučeno. Igrali smo u Ligi nacija s njima, dobro ih znamo.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.