30.6.2021. 14:58
0
Na potezu je Jose Mourinho: Iz Besiktasa su zvali Romu, tema razgovora bio je Edin Džeko
Turski prvak Besiktas sprema kvalitetnu ekipu za narednu sezonu i želi dobaciti što dalje u Ligi prvaka, a igrač kojeg bi posebno željeli vidjeti u svojim redovima je Edin Džeko.

U Besiktasu su uvjereni da bi im eventualno dovođenje Džeke značajno olakšalo sezonu i možda pomoglo da prođu grupnu fazu Lige prvaka, no nisu spremni ponuditi Romi previše novca. Uzdaju se u to da je Roma voljna prodati Džeku, odnosno pustiti ga da ide kako bi se riješila njegove plate.

Konačnu riječ o ovom pitanju ipak će imati Jose Mourinho, koji će u narednim danima saopštiti svim igračima da li računa na njih ili ne, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.