24.7.2021. 20:43
0
Barcelona se želi riješiti Griezmanna, ali on želi da ide u samo jedan klub
Španski dnevnik „AS“ piše da Barcelona želi da se oslobodi ugovora francuskog napadača Antoinea Griezmanna, ali da on ima jasne ideje o tome gdje želi nastaviti karijeru.

U igri za francuskog napadača bili su Man. City i Tottenham, ali je 30-godišnjak objavio da je jedina destinacija koja ga zanima njegov nekadašnji tim Atletico Madrid.

Barcelona ima ozbiljne finansijske probleme, pa se žele riješiti nekih fudbalera, kako bi obezbijedili novac za nove ugovore, ali i neka pojačanja.

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.