8.8.2021. 20:31
0
Bili smo bolji od Borca, trud igrača nagrađen je pobjedom
Trener HŠK Posušje Denis Ćorić izrazio je zadovoljstvo i čestitao igračima koji su u nedjelju u 4. kolu m:tel Premijer lige BiH, na stadionu Mokri Dolac savladali aktualnog prvaka, banjalučki Borac s 1:0.

- Bili smo bolja momčad u ovoj utakmici protiv prošlosezonskog prvaka i trud za dobru igru mojih igrača je nagrađen. Razočaravajuće je bilo vidjeti da smo bez boda nakon prve tri utakmice, ali današnji susret je pokazao da smo bili dominantni i Borac je imao samo jedan udarac prema našem golu pred kraj utakmice. Uspjeli smo svesti pokušaje Borca na minimum, a za to zasluga ide mojim igračima koji su odigrali odlično cijeli susret i ja im se zahvaljujem. Isto tako moram se zahvaliti ovoj divnoj publici na podršci tijekom cijelog susreta i kad smo imali igrača manje - kazao je trener Posušja na konferenciji za novinare nakon utakmice.


Trener gostiju Zoran Milinković istaknuo je da Borac prolazi kroz krizu, ali da momčad treba podršku.

U sljedećem susretu Posušje gostuje kod momčadi Tuzla City, dok će Borac dočekati Zrinjski.

=
(FENA)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.