11.8.2021. 15:38
0
Džeko prošao medicinske preglede sa Interom, Željezničar saznao katastrofalne vijesti
Iako se pretpostavljalo da će Roma za transfer Džeke dobiti obeštećenje u iznosu od skoro 2 miliona eura, novinar Gianluca Di Marzio objavio je da rimski klub neće dobiti nikakvu naknadu za Džeku.

Roma će samo dobiti bonuse u iznosu od 1,8 do 1,9 miliona eura ukoliko se Inter kvalifikuje u Ligu prvaka. To ujedno znači i loše vijesti za Željezničar koji je očekivao da će inkasirati 58.500 eura od Džekinog transfera putem UEFA fonda solidarnosti. 

No budući da pomenuti fond solidarnosti ne važi za bonuse koji klubove dogovore, Željezničar neće dobii novac koji im je prijeko potreban.

U međuvremenu, Džeko je prošao medicinske preglede u Milanu i snimljen je kako izlazi sa Interovim šalom u ruci. 

Džeko je u Romu stigao 2015. godine i od tada postao legenda kluba sa 119 postignutih golova u ukupno 260 odigranih utakmica za Vučicu, prenosi S1.




(Admir Oručević)

 

InterDzeko
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.