24.8.2021. 22:08
0
Real ponudio basnoslovnu sumu za Mbappea
Real Madrid je ponudio 186 miliona eura za Kyliana Mbappea, javlja danas TalkSPORT, jedna od najvećih sportskih radiostanica na svijetu.

Francuski napadač je, prema pisanju istog medija, odmah po primitku te ponude zatražio odlazak, a PSG se odmah okreće traženju zamjene za njega.

Prvi izbor je Cristiano Ronaldo, čiji je dolazak već na neki način i najavio brat vlasnika PSG-a. Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani, katarski šeik i brat katarskog emira Tamima bin Hamada Al Thanija, danas je iznenadio objavom na društvenim mrežama.

Protagonisti objave su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, a u opisu objave stoji: “Možda? Možda?” Nije jasno što je htio poručiti ovom objavom, ali čini se kao da opet najavljuje aktivnost PSG-a na tržištu igrača.

Ranije danas o ovome se poslu puno pisalo i u španjolskim medijima. Ipak, oko ove informacije zasad treba biti suzdržan jer u ovom trenutku nema potvrde iz Madrida da je poslana ikakva ponuda. Doduše, madridska Marca je nedugo nakon Talksporta objavila kako je ovo prva ponuda Reala i da je službeno poslana, a poznato je da se radi o mediju bliskom Real Madridu.

Ako bi se ovaj transfer ostvario, Mbappe bi Pariz napustio za isti iznos za koji je u njega i došao iz Monaca 2017. godine kao drugi najskuplji nogometaš u historiji nogometa, nakon Neymara.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.