30.8.2021. 15:19
3
Grozne vijesti za "Malog princa": Juventus definitivno odustao od dovođenja Miralema Pjanića!
Novinar uglednog Goal.com Romeo Agresti je na Twitteru napisao da je Juventus definitivno odustao od dovođenja bosanskohercegovačkog veznjaka Miralema Pjanića.

Užasne su to vijesti za našeg veznjaka koji je u nemilosti Ronalda Koemana u Barceloni koja mu na sve načine pokušava pronaći izlaz sa stadiona Nou Camp.

U tome dosad nisu uspjeli, posljednja nada je bio prelazak u bivši klub Juventus, no i ona je sada propala, te je Pjanić sada u katastrofalnoj situaciji.

Nalazi se u klubu koji ga ne želi, a niko drugi ga neće dovesti ovog ljeta što znači da će do januarskog prelaznog roka sjediti na klupi ili biti na tribinama stadiona Nou Camp.

(Ajdin Balićevac)

3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.