4.9.2021. 8:41
0
Miralem Pjanić otvoreno: Bio sam psihički slomljen, iz Uprave su mi rekli da ne znaju šta se dešava
Bosanskohercegovački veznjak Miralem Pjanić se u intervjuu za Marcu dotakao i razgovora sa klupskom Upravom.

- Nisam bio jedini koji nije igrao. Tu su bili još neki igrači, koje neću imenovati, a svi znate na koga mislim. Nisam ubilježio minute od februara, pa sve do maja. Bio sam psihički slomljen. Iz uprave kluba su mi rekli da ne znaju šta se dešava. Samo su mi se zahvalili na ogromnom profesionalizmu te napornom radu. Ja imam važeći ugovor s klubom. Uvijek sam imao ogromno poštovanje prema ovom klubu. Problem imam jedino s trenerom. Barça će uvijek biti Barça, rekao je Pjanić, te dodao:

- Nakon devet godina u Italiji, želio sam novi izazov. Mislim da je bilo pravo vrijeme za to. Međutim, trener je uradio svoje i nisam dobio priliku u Barçi. Veoma sam sretan što sam se priključio Besiktasu. Jednostavno nisam mogao prihvatiti situaciju u kakvoj sam bio prošle sezone. Ja sam igrač koji želi što više igrati i to me čini sretnim. Motivisan sam zbog novog kluba. Platu sam snizio jer volim fudbal. Ekonomska strana je vrlo bitna u fudbalu. Poslije mog sina, najviše volim fudbal i to me uvijek čini sretnim. Smanjio sam platu bez ikakvih problema.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.