6.9.2021. 21:37
0
Bh. navijači osuli žestoku ‘paljbu‘ po Zvjezdanu Misimoviću: Bio si zvijezda i idol djece, a za kratko vrijeme si postao jajara
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Kazakhstana.

Zmajevi će na Bilinom polju dočekati Kazakhstance, a posljednjih dana vladaju velike tenzije u i oko reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Sve je kulminiralo kada je bivši golman bh. reprezentacije Asmir Begović putem Twittera nazvao Vicu Zeljkovića (predsjednik N/FSBiH), Ivayla Peteva (selektora BiH) i Zvjezdana Misimovića, legendarnog bh. fudbalera, kriminalcima i optužio ih za nečasne radnje, kao i činjenicu da su navijači izgubili interesovanje za reprezentaciju. 

Nakon toga uslijedio je niz optužbi na obje strane, a večeras je bh. kapiten Edin Džeko objavom putem Instagrama pokušao ujediniti navijače i usmjeriti im pažnju na ono što je najvažnije - utakmica sa Kazakhstanom.

Džekinu objavu prokomentarisao je i Zvjezdan Misimović, stavivši u komentar bosanskohercegovačku zastavu, a onda je uslijedila 'paljba' od strane razočaranih bh. navijača koji su optužili Misimovića za izdaju.

image  image

image  image
image

image

image

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.