20.9.2021. 14:26
0
Cijela kupa PSG-a skočila i proslavila gol Icardija, Messi gotovo da se nije ni pomjerio
Lionel Messi dospio je u centar pažnje nakon što je poslije ljutito prošao pored Maurucija Pochettina, ne rukujući se s njim tom prilikom.

Argentinski fudbaler je bio ljut zbog izmjene na derbiju protiv Lyona u kojem su "Sveci" na kraju slavili sa 2:1 golom Maura Icardija u sudijskoj nadoknadi meča.

Messi je teren napustio u 76. minuti igre, a argentinski fudbaler se nije želio ni rukovati sa svojim sunarodnjakom na klupi PSG-a. Na tribinama je malo nedostajalo da zaplače, a sada se pojavio video reakcije klupe za rezervne fudbalere na gol Icardija.

Dok su svi ustali s klupe i proslavili gol, Messi je ostao sjediti i tek je nakon nekoliko sekundi ustao, te potpuno bezvoljno aplaudirao i odmah sjeo natrag na klupu. 

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.