22.9.2021. 11:38
0
IZ Barca optužuju predsjednika Veleža: Čuo sam Hasića Veleža kada je sudijama doviknuo “Nećete živi izaći”
Jedan od članove delegacije FK Borac na stadionu Veleža rekao je u kratkoj izjavi za Srpska info da je čuo Šemsudina Hasića, predsjednika Veleža, kako dovikuje sudijama da neće živi izaći sa stadiona.

Čuo sam predsjednika Veleža kada je sudijama doviknuo “Nećete živi izaći”. Tome nema mjesta u sportu  – rekao je za Srpskainfo jedan član ekspedicije Borca zatraživši da ga ne imenujemo kako ne bi snosio kaznu.

Podsjećamo, po Šemsudinu Hasiću je "udario" i predsjednik Saveza, Vico Zeljković, koji ga je imenom i prezimenom optužio za nerede.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.