22.9.2021. 14:43
0
Suspendovan stadion Veleža, Borcu tri boda za zelenim stolom, suspenzija i za Šemsudina Hasića
Kako smo već ranije pisali, sjednica Takmičarske komisije FS BiH održana je danas u Sarajevu, prenosi Sport Avaz.

Na sjednici je između ostalog razmatrana jučerašnja utakmica 10. kola m:tel Premijer lige Bih između Veleža i Borca u Mostaru, koja je prekinuta u 82. minuti zbog ulaska navijača u teren.

Takmičarska komisija je registrovala meč službenim rezultatom 0:3 u korist Banjalučana. Donijeta je odluka o suspenziji stadiona "Rođeni" do donošenja odluke Disciplinske komisije FS BiH.

Predsjednik FK Velež Šemsudin Hasić i ostala lica odgovorna za organizaciju utakmice biće predmet odlučivanja Disciplinske komisije FS BiH.

"Fudbalski savez Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje napade koji su, za sada, neidentifikovana lica izvršila na službenim osobama u kojim je bio ugrožen fizički integritet ljudi, te je potrebno hitno poduzimanje svih mjera kako se ovakvi incidenti više nikad ne bi ponovili, saopštili su iz FS BiH putem svoje zvanične internet stranice.

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.