22.9.2021. 22:49
0
Ivković nakon poraza u derbiju: Ne možemo očekivati bolji rezultat jer nemamo uvjete za to, imamo milion problema
Fudbaleri Sarajeva savladali su na svom terenu Sarajevo rezultatom 2:0, a na konferenciji za medije novinarima se obratio Tomislav Ivković.

"Znate i sami dami imamo milion problema i ne možemo očekivati bolji rezultat jer nemamo uvjete za to. Sljedeća utakmica je Leotar i idemo se pripremiti i da je dobijemo", kazao je Ivković, a potom dodao:

"Ja kad bih smatrao da je ova situacija drugačija nego što sam očekivao, ja bih onda podnio ostavku, ali pošto ovo nije situacija koja nije očekivana. I vi znate kakva je i pokušavate nešto izvući iz mene i dovest me na tanak led. Ja vam kažem od prvog dana da moramo biti realni i da espektiram. Ni u kojem slučaju neću podnijeti ostavku. Rekli smo već koji je plan i program kluba i imali ste priliku čuti to u utorak", istakao je Ivković.

Ivković se potom osvrnuo na Ermina Zeca, te dodao kako on nije šest sedmica trenirao i da se tek nedavno vratio trenažnom procesu. 

"Šest sedmica nije trenirao, i sada je tek sedam dana u trenažnom procesu. Zato sada moramo da ga očuvamo da ga možemo sačuvati jer on ima nevjerovatne kvalitete. To su igrači poput Bilbije, Bodula i jednostavno njegova kvaliteta nije upitna. Ja čekam da dođe u normalno stanje da bi mogao pomoći ekipi", kazao je Ivković.

(Ajdin Balićevac)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.