23.9.2021. 10:11
1
Bivši napadač Plavih: Nama su zviždali ako ne vodimo do 20. minute, a sada se daje podrška
Fudbaleri Željezničara su jučer izgubili u vječitom derbiju protiv Sarajeva sa 2:0. Ponovo su "Plavi" pružili slabu partiju, međutim uprkos tome Tomislav Ivković je poručio da ne razmišlja o ostavci.

Uprava, kao i mnogi navijači pružaju podršku treneru i ekipi, koja je ruku na srce jako limitirana, ali je finansijska situacija u klubu jako teška, zbog čega se nakon dugo, dugo vremena na Grbavici sezona nije dočekala sa velikom euforijom i šampionskim ambicijama.

Međutim, ima onih kojima "ne leži" ovakva situacija u klubu koji je u nedjelju proslavio 100 godina postojanja. Bivši napadač Plavih Eldin Adilović kritikovao je stanje, te poslao žestoku poruku čelnim ljudima kluba.

- Nekad smo dobijali zvižduke ako ne vodimo do 20. minute, a sada podrška za ljude koji uništavaju klub! Čudna neka vremena... - napisao je Adilović koji je za Željezničar igrao od 2011. do 2013. godine, a sa klubom sa Grbavice osvojio dvije titule prvaka i jedan trofej Kupa.

Adilović komentarisao objavu na zvaničnoj Facebook stranici


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.