23.9.2021. 12:04
0
Zbog Vice Zeljkovića i Veleža: Sead Kajtaz podnosi ostavku u Nogometnom savezu BiH!
Legendarni fudbaler Veleža Sead Kajtaz namjerava podnijeti ostavku na poziciju savjetnika u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine, prenosi portal "StarMo".

Bivši as "Rođenih" je razočaran javno izrečenim stavovima predsjednika NS BiH Vice Zeljkovića, ali i odnosom Saveza prema Veležu. On smatra da je Vico Zeljković iznio cijeli niz stavova koji su imali za cilj da manipulišu javnošću.

Također, Kajtaz smatra kako predsjednik Saveza nije iznio potpuni sadržaj njihovog međusobnog razgovora. Legendarni fudbaler Veleža tvrdi da će učiniti sve da klubu obezbijedi jednak status, te da se Mostarcima ne podmeću igre s ciljem urušavanja, kako ovog kluba, tako i kompletne fudbalske scene u BiH.

Prema pisanju istog portala, Kajtaz će tokom dana obavijestiti NS BiH o svojoj ostavci. Također, danas se očekuje i zasjedanje uprave FK Velež s ciljem dogovora na drakonske kazne izrečene Veležu i Upravi.

Podsjećamo, Velež je kažnjen sa novčanom kaznom od 10.000 KM i oduzimanjem tri boda, a suspendovan je i stadion "Rođeni" na šest utakmica, dok je predsjednik Šemsudin Hasić kažnjen zabranom obavljanja funkcija u fudbalu u naredne dvije godine.

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.