24.9.2021. 12:21
0
Još četiri uposlenika NSBiH bi, do kraja sedmice, mogli podnijeti ostavke zbog Vice Zeljkovića i posljednjih dešavanja
Sead Kajtaz, legenda Veleža, podnio je jučer ostavku na svoju funkciju u NSBiH zbog dešavanja u Mostaru, tačnije drakonske kazne koju je dobio Velež.

Izgleda da Kajtaz neće biti jedini koji će napustiti funkcije u savezu. Kako je naveo izvor iz saveza za portal Sport1, koji je želio ostati anoniman, čini se da bi do kraja sedmice, svoje ostavke mogli kovertirati još neki funkcioneri saveza. 

Prema njegovim riječima, radi se o četiri osobe, od čega su dvije članovi Izvršnog odbora, koji ne žele da se dovode u vezu sa svim dešavanjima u posljednje vrijeme, prenosi S1.

(H. Ahbabović)

NSBiH
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.