26.9.2021. 21:11
0
Nestvarne scene iz Zenice: Potukli se igrač i trener Čelika
Nevjerovatna scena dogodila se nakon prvog poluvremena utakmice 7. kola Druge lige FBiH - Centar između Čelika i Moščanice (1:0).

Naime, u tunelu su se potukli članovi Čelika, tačnije pomoćni trener Adis Nurković i iskusni defanzivac Aladin Isaković. Da stvar bude gora po Zeničane, sve je to vidio glavni sudija Semir Balić iz Tešnja te obojici pokazao crveni karton.

Čelik će zbog toga u drugom poluvremenu biti s igračem manje, a na klupi neće biti ni pomoćnog trenera. Nije poznato zbog čega su se potukli Nurković i Isaković, dva poznata lica u bh. fudbalu.

Srećom po Čelik, nisu prokockali bodove, te su slavili sa 1:0 golom Aldina Mahmutovića u 31. minuti, prenosi avazov sport.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.