30.9.2021. 11:14
0
Conte "bocnuo" Tuchela i Chelsea: Ne znate koristiti Lukakua. Ako to shvatite, onda ćete opet biti favoriti!
Talijanski stručnjak Antonio Conte, koji je ranije sjedio na klupi "Plavaca" iz Londona, poručio je kolegama iz Chelseaja da ne znaju iskoristiti sav potencijal koji posjeduje Romelu Lukaku koji je ovog ljeta stigao kao veliko pojačanje iz Intera.
Conte odlično poznaje Lukakua kojeg je trenirao u Interu.

- Trener je dobar ukoliko pomogne igračima da napreduju. Mislim da smo mi uradili odličan posao sa Lukakuom, rekao je Conte italijanskom Sky Sportu.

- On je specifičan igrač. Opasan je u kaznenom prostoru, i nevjerovatno je brz. Ako imate takvog igrača, morate znati da ga koristite, a mislim da u Chelseaju još ne znaju kako da to rade. Ako shvate kako da koriste Lukakua, onda će biti favoriti ove sezone u Ligi prvaka, poručio je Conte.

(H. Ahbabović)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.