4.10.2021. 15:39
0
Mbappe otkrio: Napuštam PSG, zbog njih sam se osjećao kao lopov
Kylian Mbappe je ljetos bio jedna od top tema prijelaznog roka. Spominjalo se da će Francuz doći u Real, ali je na kraju ostao u PSG-u, barem do kraja tekuće sezone do kada mu traje važeći ugovor, a novi odbija potpisati.

On je dao intervju za "Radio Monte Carlo" u kojem se dotakao svog statusa u ekipi nakon burnog ljeta kada je malo nedostajalo da potpiše za kraljevski klub. 

- Tražio sam da odem iz kluba ovog ljeta jer u tom trenutku nisam htio produžiti ugovor, a smatrao sam da klub može dobro zaraditi i dovesti kvalitetnu zamjenu. Ne sviđa mi se što su rekli da sam tražio odlazak krajem avgusta, napravili su da se osjećam kao lopov - požalio se Mbappe, te dodao:

- PSG je klub koji mi je puno toga dao. Uvijek sam bio sretan, svaka od četiri godine u klubu je bila sretna. Odlazak sam najavio dovoljno rano da se klub ima vremena pripremiti. Ljudi govore da sam odbio šest ili sedam ponuda za produženje, to nije istina, čim sam rekao da želim otići sve je bilo jasno. Bio sam pošten i to rekao dovoljno rano - poručio je Mbappe.


(Admir Oručević)

PSGMbappe
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.