7.10.2021. 18:12
0
"Telefonski poziv u kojem mi je Koeman rekao da na mene u klubu ne računaju trajao je 40 sekundi"
Loši odnosi između Luisa Suareza i Ronalda Koemana nisu ništa novo od trenutka odlaska Urugvajca iz Barcelone, odnosno načina na koji je otišao.

Koeman ga je 2020. doslovno otjerao iz tima uz telefonsko javljanje da više ne računa na njega, a potom je Suarez prešao u Atletico s kojim je osvojio naslov prvaka Španije.

U razgovoru za španske medije Suarez se prisjetio kratkog razgovora s Koemanom koji je značio kraj njegove karijere u Barceloni.

- Telefonski poziv u kojem mi je Kuman rekao da na mene u klubu ne računaju trajao je 40 sekundi. To nije način na koji se rješavaš svog igrača, legende kluba. Prvo mi je rekao da mu nisam u planovima, a onda da ću, ako ne riješim pitanje svog ugovora, igrati u otvarajućoj utakmici sezone protiv Viljareala. Kuman nema karaktera, nije znao da mi sve jasno kaže i objasni, je li on taj koji me ne želi ili me klub više ne želi?!, rekao je Suarez.

Nedavno je upravo u derbiju protiv Barce zabio gol za pobjedu 2:0, pa je tokom proslave gestikulirao telefonski razgovor, a nije bilo teško pogoditi kome je bio namjenjen, iako se kasnije pravdao kako to nije bilo upućeno Koemanu.

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.