9.11.2021. 9:17
1
Finci jednim potezom navukli gnjev cijele BiH: Zbog ovoga ih čeka pakao u Zenici
Kao bomba jučer je Bosnom i Hercegovinom odjeknula vijest da se Finci pribojavaju doći u BiH zbog mogućnosti rata, te da bi voljeli utakmicu protiv Zmajeva odigrati na neutralnom terenu.

“UEFA pomno prati situaciju. Ukoliko ona postane takva da nije sigurno igrati u Zenici, vjerujem da će UEFA preduzeti nešto u tom slučaju, rekao je predsjednik finskog Saveza, Ari Lahti.

Ipak, nama u Bosni i Hercegovini je jasno da od rata nema ništa, te da će se utakmica igrati u grotlu Bilinog polja, koje su Finci 12. oktobra 2019. godine napustili sa četiri gola u mreži.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, jasno je da su Finci probudili bosanski inat, te navijači najavljuju ratn(ičk)u atmosferu na tribinama Bilinog polja, koje će nakon dugo vremena biti ispunjeno do posljednjeg mjesta.

Utakmica BiH – Finska na rasporedu je u subotu od 15:00, prenosi Raport.


(Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.