14.11.2021. 15:25
0
Nakon debakla protiv Finske, Zmajevi danas trenirali pred meč sa Ukrajinom, u tim se vratio i Džeko
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer je u Zenici izgubila od selekcije Finske rezultatom 1:3 i tako ostala bez plasmana u baraž za Svjetsko prvenstvo u Kataru.
Danas su reprezentativci odradili jutarnji trening u sklopu priprema za meč sa Ukrajinom. Igrači koji su jučer imali veću minutažu su odradili fitness trening, dok su ostali reprezentativci trenirali u TK FK Sarajevo u Butmiru.

Sutra su na rasporedu službene medijske aktivnosti bh. tima. Press konferencija će biti održana u 12:30 sati u hotelu Austria&Bosnia na Ilidži, a trening u 19:00 u Butmiru i biće otvoren za predstavnike medija prvih 15 minuta.

(NAP / Haris A)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.