23.11.2021. 13:39
0
PSŽ-u nedostaje još nekoliko stvari da bude veoma jak tim
Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi rekao je danas da je taj klub jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona, ali da mu još uvijek nedostaje nekoliko stvari da bi bio jak tim.

"Svi kažu da smo veliki favoriti, i neću da poričem da smo jedan od kandidata, ali još uvijek nam nedostaje nekoliko stvari da budemo zaista jak tim", rekao je Mesi za špansku Marku, prenosi agencija Beta.  


Pari Sen Žermen će u srijedu gostovati ekipi Mančester sitija, u petom kolu Grupe A Lige šampiona.  Siti je vodeći tim u grupi sa devet bodova, dok PSŽ ima bod manje na drugom mjestu. Treća je ekipa Klub Briža sa četiri boda, a Lajpcig je posljednji sa jednim bodom.  Bivši igrač Barselone, koji je za katalonski tim igrao 17 godina, rekao je i da će se u nekom trenutku vratiti u Barselonu.

"Uvijek sam govorio da ću se u nekom trenutku vratiti u Barselonu, jer to je moj dom, tamo želim da živim i naravno ako mogu da pomognem klubu, bio bih srećan da se vratim", dodao je argentinski napadač.


Mesi je ove godine napustio Barselonu, a rekao je i da je u kontaktu sa novim trenerom tog kluba Ćavijem Ernandesom, sa kojim je ranije bio i saigrač, prenosi Beta.

"Prijatelji smo, dijelili smo mnogo toga u životu i ostali smo u kontaktu kada je otišao u Al Sad (2015. godine). Sa njim će Barselona enormno napredovati, ne sumnjam u to. I dalje želim sve najbolje Barseloni. I dalje sam navijač, čak i ako više ne igram u klubu", zaključio je Mesi.



(Amer Mujezinović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.