25.11.2021. 19:45
0
Asmir Begović otvorio dušu: Boli kada vidiš prazne tribine u Zenici dok igra reprezentacija
Asmir Begović uskoro dolazi u Bosnu i Hercegovinu na održavanje zimskog kampa AB akademije koja će krenuti početkom 2022. godine.

Golman Evertona je za N1 je govorio o tome, ali i brojnim drugim temama vezanim za bh. fudbal.


Begović je u septembru mjesecu oštro kritikovao vrh NSBiH nazvavši kriminalcima predsjednika Vicu Zeljkovića, selektora Ivayla Peteva, ali i Zvjezdana Misimovića, savjetnika predsjednika NSBiH.


- Stojim iza te izjave. Ta izjava je rečena kroz dosta emocija. Kad sam vidio prazan stadion u Zenici dok naša reprezentacija igra, to je za mene bio veliki bol u srcu i veliki bol uopće. Kod nas je reprezentacija toliko bitna i značajna da je teško objasniti taj odnos koji smo prije imali sa našim ljudima, sa našim narodom u cijelom svijetu. To je velika stvar. To je tako sada pokvareno i za mene je vrlo tužno. To boli, kad se vidi. Moj komentar je bio vrlo agresivan - rekao je Begović za N1.


Begović je razgovarao o brojnim drugim temama poput neuspjeha reprezentacije Bosne i Hercegovine u minulim kvalifikacijama za SP, odnosima sa nekadašnjim saigračima i razlozima zbog slabijih rezultata fudbalske reprezentacije BiH.


(Faktor)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.