26.11.2021. 9:32
0
Nekadašnji nizozemski fudbaler ljut na Lionela Messija: Da li te je sramota?
Nekadašnji nizozemski fudbaler, Rafael van der Vaart, u razgovoru za inostrane medije prokomentarisao je utakmicu na Etihadu između Manchester Cityja i PSG-a, ali i igru Lionela Messija protiv Građana.

Građani su sinoć na svom terenu u sklopu 5. kola grupne faze Lige prvaka nakon preokreta savladali PSG rezultatom 2:1, a Nizozemcu se naročito nije svidjelo njegovo šetanje po terenu, piše Oslobođenje. 

- Rastužuje me to. To je stvar volje i da li želiš to ili ne. Kada Messi ne postigne pogodak ili asistira, to je zato što je odigrao lošu utakmicu. Neymar želi više, Mbappe također. Ponekad njegova igra ne izgleda dobro- poručio je Van der Vaart.

On je potom uporedio igru bivšeg fudbalera Barcelone sa Cristianom Ronaldom, igračem Manchester Uniteda, i zaključio veliku razliku u voljnom momentu između njih dvojice.

- Messi sa vremena na vrijeme se šeta terenom, a ja pomislim, da li ga je sramota? Počinjem da se razočaravam u njega, jer je pitanje da li će takav igrač više biti rođen. To je već počelo od Ronalda Koemana-kazao je Van der Vaart. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.