9.12.2021. 12:26
0
Selektor BiH u suzama: Teško je bilo šta reći…
Vrlo emotivno je trener Zagreba i selektor rukometne reprezentacije BiH Ivica Obrvan doživio preokret svog tima u pobjedi nad Vardarom 23:22 koji znači opstanak u borbi za šestu poziciju koja vodi u nokaut fazu EHF Lige šampiona.

Poslije duela viđene su i suze na licu iskusnog stručnjaka, koji je drugu pobjedu svog tima ove sezone prokomentarisao ovako:

“Teško je išta reći nakon ovakve utakmice. Sretan sam, digli smo se iz pepela u zadnjih par sedmica i došli do velikih šest bodova. Pobjeda protiv sjajne ekipe na kraju, bili smo malo sretniji na kraju. Očekivali smo ovakav susret i iskoristio bih priliku da čestitam svojim dečkima na sjajnoj igri u odbrani. Cilj je naravno zadržati ovaj tempo i u drugom dijelu sezone. Čestitke i Vardaru naravno, utakmice protiv njih su uvijek drugačije, iznimno čvrste”, rekao je Obrvan.

Zagreb je sada došao do šeste pozicije u grupi sa šest osvojenih bodova i upravo su prestigli ekipu Vardara, koja je sada sedmoplasirana.

Prvih šest ekipa iz grupe nakon 14 kola izborit će plasman u nokaut fazu Lige prvakal, prenosi Raport..


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.