9.12.2021. 21:52
0
Nizozemci ljuti zbog Tottenhamove odgode nogometne utakmice
Uefina odluka o odgodi utakmice između Tottenhama i Rennesa u Konferencijskoj ligi zbog većeg broja zaraženih covidom-19 u engleskoj momčadi, izazvala je ljutnju u redovima nizozemskog Vitessea.

Naime, uoči posljednjeg kola Tottenham je bodovno izjednačen s Vitesseom, a Rennes je već osigurao prvo mjesto i plasman u osminu finala.  Nizozemci su zbog toga tražili i odgodu svoje utakmice protiv slovenske Mure. Iz Rennesa su također kritizirali Uefinu odluku.

"Vitesse još nije dobio službenu odluku UEFA-e o posljedicama otkazivanja utakmice u Londonu," stoji u priopćenju Vitessea.


"Ako se utakmica Tottenham - Rennes pomakne na kasniji datum, to će biti značajan hendikep za Vitesse sa sportske točke gledišta jer obje momčadi ovise o rezultatu druge momčadi. Vitesse je također postavio i niz pitanja i naznačio kako je spreman istražiti konkretna rješenja s ciljem stvaranja jednakih i poštenih uvjeta za sve momčadi u skupini."


Pronalaženje novog datuma za utakmicu bit će problem za UEFA-u s obzirom da Tottenham u rasporedu ima šest utakmica na svom terenu do 28. prosinca.  Sve utakmice grupne faze europskih natjecanja moraju biti odigrane do kraja 2021. godine, prenosi Hina.


(FENA; Hina/  Amer Mujezinović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.