17.12.2021. 17:27
0
Edin Džeko čestitao Lani Pudar: Za nas, izgleda, ne postoji riječ nemoguće
Mlada bh. plivačica Lana Pudar u disciplini 200 metara delfin na Svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju osvojila je bronzanu medalju.

Naša takmičarka je isplivala vrijeme 2:04.88 minuta i tako postala treća na svijetu sa svega 15 godina što znači da je bila najmlađa takmičarka na takmičenju.

Čestitke Lani stižu sa svih strana, a našoj plivačici čestitao je i kapiten "Zmajeva" Edin Džeko koji je na Facebooku napisao:

- Za nas, izgleda, ne postoji riječ nemoguće!

- Kakav si samo podvig napravila - iz ničega, stigla si do svjetske bronze. Moramo našoj djeci stvoriti uslove da se razvijaju, da napreduju, da osvajaju medalje... Bravo Lana, bravo svima oko Lane, jer ovo je uspjeh svih vas, koji ste Lanu doveli do ovog rezultata. Sumnjam da ćeš stati na ovome i svi jedva čekamo da vidimo koliko ćeš nas puta učiniti ponosnim.

- Ja sam već ponosan. Veliko bravo Lana!, poručio je napadač Intera. 


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.