20.12.2021. 21:50
0
Romano: Barca će dovesti zvijezdu Cityja
Nogomet u Europi ulazi u zimsku pauzu, a diljem svijeta se ipak otvara novi prijelazni rok. Sve više se šuška tko će gdje.

Tako je poznati novinar Fabrizio Romano koji je jedan od pouzdanijih izvora o transferima, objavio kako se sprema spektakularan transfer na relaciji Barcelona – Manchester City.

Katalonski velikan navodno želi Ferrana Torresa, 21-godišnjeg krilnog napadača koji je u Englesku stigao u ljeto 2020. godine za 28 miliona eura.

Navodno su se sve dogovorili, ali preostaje još pitanje odštete. Španski klub spreman je platiti 50 miliona eura, ali Građani traže 10 miliona više.


(Ajdin Balićevac)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.