4.1.2022. 22:41
0
Liverpul zatražio odlaganje utakmice s Arsenalom
"Bez izgleda da se trenutna situacija poboljša uoči meča u četvrtak, s izgledima da se potencijalno i pogorša, klub smatra da je i mudro i razumno zatražiti njegovo odlaganje", navodi se u saopštenju.

Fudbalski klub Liverpul zvanično je danas zatražio odlaganje prve utakmice polufinala Liga kupa protiv Arsenala, zbog novih slučajeva korona virusa."Crveni" su zbog toga otkazali današnji trening prvog tima.


Engleska fudbalska liga je saopštila da će odluku donijeti "što je prije moguće".  Trener Liverpula Jirgen Klop propustio je derbi protiv Čelsija zbog sumnjivog testa na korona virus, baš kao i Alison, Žoel Matip i Roberto Firmino.  Tim sa Enfilda je dodatno oslabljen odlaskom Mohameda Salaha, Sadija Manea i Nabija Keite na Afrički kup nacija.


Utakmica između Liverpula i Arsenala trebalo je da se igra u četvrtak od 20.45.



(Amer Mujezinović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.