17.1.2022. 17:09
4
Mulalić na treningu Željezničara: “Izvali mu vilicu, zube mu izbij sve”
Fudbaleri Željezničara nastavili su na Ilidži sa pripremama za drugi dio prvenstva pod dirigentskom palicom Edisa Mulalića.

Temperamentni stručnjak od samog starta nametnuo je jak intenzitet na treninzima, a u prilog tome govore i snimci sa današnjeg treninga.

Mulalić je jednom fudbaleru Plavih uputio poruku sa dosta intenziteta: “Izvaci mu vilicu, ne daj da ti priđe. Zube mu izbij sve.”

Opšte je poznato da se Željezničar nalazi u dosta teškoj finansijskoj situaciji. Tim je napustilo nekoliko standardnih fudbalera i sigurno je da će dolazak Mulalića biti pozitivna stvar za tim.

S druge strane nekoliko fudbalera se nalazi na probi. Tu su Tony Livančić, Armin Ćerimagić, a iskusni Edin Cocalić i Semir Štilić pristali su pomoći ekipi da prebrodi teške trenutke.

Posljednji fudbaler koji je na Grbavicu stigao u nadi da će izboriti ugovor je i Nigerijac Adshina Fatai koji je jutros trenirao sa prvim timom.

Željezničar na polusezoni zauzima šesto mjesto na tabeli Premijer lige BiH sa 26 osvojenih bodova, četiri manje od mjesta koje vodi u evropska takmičenja.


(Ajdin Balićevac)
4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.