18.1.2022. 17:11
0
Veliko pojačanje za Željezničar: Bivši reprezentativac BiH stigao na Grbavicu
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Cocalić u nastavku sezone nosit će dres FK Željezničar.

Iskusni defanzivac karijeru je počeo upravo na Grbavici, a u karijeri je nastupao još za Panionis, Maccabi Haifu, Mechelen, Akhisarspor, Altay i Panetolikos.

Ovu informaciju su potvrdili na zvaničnoj stranici tima sa Grbavice, a Cocalić se već priključio treninzima Željezničara, dok će ugovor potpisati u narednim danima.

34-godišnji Cocalić u Željezničar stiže na poziv Edisa Mulalića i sigurno da će biti veliko pojačanje za ovaj tim u nastavku sezone.

Za tim sa Grbavice do sada je odigrao 25 utakmica i postigao dva gola, dok je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 10 mečeva.

Nešto ranije danas ugovor sa Plavima je potpisao i Semir Štilić, dok je Petar Bojo napustio ekipu.



(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.