23.1.2022. 20:39
0
Višća: Gol posvećujem navijačima, bit ćemo šampioni
Bh. fudbaler Edin Višća u 90. minuti je donio pobjedu Trabzonsporu protiv Galatasaraya.

Višća je u samoj završnici iskoristio grešku odbrane Galatasaryja i sjajnim udarcem donio bitnu pobjedu svom klub.

Nakon utakmice bh. fudbaler je istakao da njegov klub ide borbeno u svaki susret, te da će osvojiti titulu na kraju sezone.

- Trabzonspor izlazi na teren da osvoji svaki bod. Pitali smo se šta radimo u svlačionici na poluvremenu, a u drugom nismo dali Galatasarayju nikakvu šansu. Bit ćemo šampioni, neka to svi znaju - poručio je Višća, dodavši:

- Klub i njegovi navijači su me htjeli godinama, ovaj gol njima posvećujem. Čeka nas dug put, ima još 15 utakmica, ali danas smo dobili jako važnu utakmicu. Sad ćemo se malo odmoriti, pa idemo svi zajedno prema cilju - dodao je bh. fudbaler.

Trabzonspor je prvi na tabeli turskog prvenstva sa 54 boda, devet bodova više od prvog pratioca Konyaspora.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.