5.2.2022. 19:35
0
Mulalić nakon poraza od Goražda: Igrali smo protiv dobre i organizovane ekipe
Fudbaleri Željezničara poraženi su u novoj prijateljskoj utakmici, ovog puta odigranoj u Jablanici. Goražde je na kraju slavilo rezultatom 2:0.

Nakon utakmice oglasio se i trener "Plavih" Edis Mulalić, koji ističe da je provjera bila dobra, te da je znao da će se ovako stvari odvijati. 

- Dobra provjera, iako smo poraženi. Visokointenzivno smo radili. I u ranijim utakmicama koje smo igrali rezultat nije bio u fokusu.

To je normalno. Igračima sam jutros na sastanku rekao da će sve ovako biti. Znam ja sa kakvim snagama raspolažem i šta dalje poboljšati u radu - rekao je Mulalić, dodavši:

- Volim ovakve situacije, to će nas ojačati. Momci su u visokom ritmu, pritiskali su. Neko će reći Željo je izgubio od Goražda. Jeste, ali ja volim ovakve situacije - dodao je Mulalić.

Trener Željezničara pohvalio je svoje igrače.

- Rekao sam tri sata pred utakmicu da će se ovo desiti. Malo sam igrao i ja ovaj fudbal. Dok god je pošten odnos, nemam zamjerke. Poraz se može svima desiti. Igrali smo protiv dobre i organizovane ekipe - istakao je Mulalić za kraj.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.