14.2.2022. 16:50
0
Dijelit će se 10.000 ulaznica za finale Lige Šampiona
Evropska fudbalska unija (Uefa) saopštila je danas da će ukupno biti podijeljeno 10.000 besplatnih ulaznica za navijače dva kluba, koja budu igrala u ovosezonskom finalu Lige šampiona, prenosi agencija Beta.

"Fudbalski navijači su životna snaga ove igre i smatrali smo da bi to bio lijep način da prepoznamo poteškoće koje su iskusili u posljednje dvije godine, u kojima su i dalje podržavali svoje timove i pokazivali strast čak i kada su bili van stadiona", rekao je predsjednik Uefe Aleksander Čeferin, prenosi Beta.

Finale Lige šampiona je na programu 28. maja u Sankt Peterburgu, a besplatne ulaznice biće dodijeljene i finalistima Lige Evropa i Lige konferencija.  Za finale Lige Evropa, koje se igra u Budimpešti biće obezbijeđeno 8.000 ulaznica, dok će 6.000 biti podijeljeno za finale Lige konferencija u Tirani.

Finale Lige šampiona u ženskoj konkurenciji moći će besplatno da gleda 6.000 navijača (22. maj u Torinu).  Uefa je dodala da ova odluka neće uticati na novčane iznose, koji će biti podijeljeni klubovima.  Cijena najjeftinijih ulaznica za finale Lige šampiona biće ista u naredne tri sezone, i kretaće se od 70 do 180 evra.

Najskuplje ulaznice za finalni meč iznosiće 690 evra, 90 više od prošlosezonskog finala u Portu.


(Amer Mujezinović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.