9.4.2022. 18:47
0
Tuzla City i Radnik na Tušnju podijelili bodove
Fudbaleri Tuzla Cityja i Radnika iz Bijeljine odigrali su neriješeno 3:3 (0:1) u utakmici 25. kola Premijer lige BiH.

Poveo je Radnik u 10. minuti utakmice, a gol nakon ubačaja iz kornera postigao je Ante Živković.   Do kraja poluvremena Tuzla City je imao terensku inicijativu, ali ne i izglednije šanse za izjednačenje. Trener Husref Musemić je izmjenama pokušavao razbuditi svoju ekipu, ali to nije uspio do odlaska na odmor.

Tuzla City je izjednačio u 58. minuti nakon što je pogodio Jasmin Čeliković.  Naredni korner bio je ponovo koban za domaće. Radnik je poveo sa 2:1 preko Ivana Đorića u 66. minuti utakmice.


Radost je trajala samo dva minuta jer je u 68. minuti izjednačio je Adnan Džafić. U finišu prava drama. Radnik je ponovo poveo u 86. minuti, a pogodio je Kenan Handžić.   Ipak, konačan rezultat postavljen je u sudijskoj nadoknadi, a gol je postigao Petar Mišić.

Tuzla City je zadržao drugu poziciji u Premijer ligi BiH sa 45 osvojenih bodova dok je Radnik na 11. poziciji sa 20 bodova.


(FENA/ Amer M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.