13.4.2022. 13:41
0
Konačno poznato da li Halilhodžić ostaje trener Maroka
Vahid Halilhodžić odveo je Maroko na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a prethodnih dana priča se o tome hoće li Vaha ostati na klupi te reprezentacije.

Predsjednik Nogometnog saveza Maroka Faouzi Lekjaa stavio je tačku na “i” rekavši da Halilhodžić ostaje na poziciji selektora.

“Vahid Halilhodžić je trenutno izbornik reprezetnacije Maroka. Njegova vrata su otvorena za sve igrače bez obzira jesu li u prošlosti ovdje imali problema”, kazao je Lekjaa.

“To se odnosi na Hakima Ziyecha, Nasira Mazraouija i Abderrazak Hamdallaha”, dodao je.

Rekao je da su se stvari s selektorom izgladile te da će uskoro pričati o pripremama za Svjetsko prvenstvo.

“Trenutno je naš odnos s Halilhodžićem je dobar. Doći će s odmora i onda ćemo s njim započeti razgovore oko priprema za Svjetsko prvenstvo te oko problema s pojedinima igračima.”, rekao je predsjednik marokanskog saveza, prenosi N1.  

(Aldina R.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.