23.4.2022. 17:09
0
Sloboda na Tušnju savladala Leotar
Fudbaleri Slobode ostvarili su izuzetno važnu pobjedu u 27. kolu Premijer lige BiH nad Leotarom iz Trebinja rezultatom 1:0 (1:0).

Gol za tri boda postigao je Mladen Veselinović u 39. minuti utakmice. Vodstvu Slobode prethodila je velika greška gostujućeg golmana Mice Vukanovića, a Veselinović je njegov "poklon" pospremio u mrežu. 

Inače u prvom dijelu samo gol Slobode je vrijedan pomena. 

U nastavku Mario Krstevski je imao najbolju priliku za goste, ali nije uspio pogoditi mrežu Slobode. 

Sloboda je nakon 13. kola i pobjede nad Radnikom od 3:0 čekala na slavlje. U veoma važnoj utakmici upisali su trijumf koji će Tuzlacima mnogo značiti u borbi za opstanak. 

Sloboda je trenutno na 8. poziciji sa 29 osvojenih bodova dok je Leotar desetoplasirani sa 24 boda. 

(FENA/A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.