14.5.2022. 19:33
1
Premijer liga BiH: Prekinut meč Široki - Sarajevo
FOTO: Twitter
Dva susreta 31. kola nogometne Premijer lige BiH odigrana su danas, dok je susret između Širokog Brijega i Sarajeva prekinut u 88. minutu pri vodstvu Širokog od 2:0.

Meč je prekinut nakon što su dvije minute prije kraja dva igrača Sarajeva - Čataković i Dupovac, sa tribine pogođeni predmetima u glavu. Konačan ishod ovog meča će biti odlučen za "zelenim stolom".    U prvom današnjem meču Leotar je na svom terenu savladao Rudar iz Prijedora s 2:0 i osigurao opstanak u Premijer ligi BiH.

Golove za domaći tim postigli su Dujaković u 76. minuti i Krstovski u 90. minutu utakmica iz penala.   Velež je u Mostaru s 1:0 pobijedio Tuzla City, a jedini gol postigao je Haskić u 59. minutu susreta.


Dva susreta 31. kola PL BiH na rasporedu sutra. Od 15 sati na "Tušnju" se sastaju Sloboda i Borac, dok od 17 sati Posušje na svom terenu dočekuje aktuelnog prvaka Zrinjskog.

Posljednji meč ovog kola u ponedjeljak od 19.21 sati na stadionu Grbavica igrat će Željezničar i Radnik.


(FENA/ Amer M.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.