27.5.2022. 11:53
0
Selektor reprezentacije Hrvatske pokrenuo biznis u BiH
Selektor hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić osnovao je firmu u njegovom rodnom Livnu, stoji u podacima registra poslovnih subjekata u Bosni i Hercegovini.

Naime, firma je osnovana u maju pod nazivom LI 2018 d.o.o. te još uvijek nije poznato čime će ona se baviti.

Za direktora firme imenovan je Zdenko Propadalo, također iz Livna, a njegova ovlaštenja i ograničenja su također jasno precizirana u registru poslovnih subjekata. Poznato je od ranije da Dalić često boravi kod roditelja u Livnu pa nije iznenađenje što je odlučio investirati u svoj rodni kraj.

Selektor nogometnih viceprvaka iz 2018. godine trenutno radi na pripremi ekipe za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a narednog mjeseca ga očekuje utakmice u Ligi nacija.

Inače, na klupi Vatrenih će prema novom ugovoru sjediti najmanje do Evropskog prvenstva 2024. godine.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.