30.5.2022. 18:31
0
Općina Centar s 45.000 KM finansijski podržala rad Fudbalskog kluba 'Željezničar'
Općina Centar sa 45.000 KM finansijski podržava rad Fudbalskog kluba „Željezničar“, a danas je u prostorijama Uprave Fudbalskog kluba „Željezničar“ upriličeno potpisivanje ugovora o realizaciji sredstava za podršku u radu i realizaciju projekata pomenutog sportskog kluba.

–Iako se sjedište ovog kluba ne nalazi na području naše općine, opredijeljeni smo da podržimo sarajevski vrhunski sport koji je najbolji ambasador našeg grada. U skladu s našim mogućnostima i u budućnosti ćemo planirati sredstva podrške sportskim klubovima među kojima su Sarajevo i Željezničar - kazao je načelnik Općine Centar Srđan Mandić, nakon potpisivanja Ugovora.

Uime FK „Željezničar“ ugovor je potpisala direktorica Amira Uzunović koja se zahvalila Općini Centar na finansijskoj podršci ovom sportskom kolektivu.

- Posebno raduje činjenica da je Općina Centar prvi put izdvojila sredstva za FK „Željezničar“, koji je jedan od simbola grada Sarajeva i vrhunski brend. Transparentno ćemo Općini opravdati novčana sredstva i nadam se nastaviti uspješnu saradnju i u narednom periodu - izjavila je Uzunović.

Na osnovu potpisanog ugovora Uprava FK „Željezničar“ ima obavezu da najkasnije do 31. decembra ove godine Službi za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport dostavi pismeni izvještaj o utrošenim finansijskim sredstvima s propratnom dokumentacijom, saopćeno je iz Odsjeka za informisanje Općine Centar.


(Amer Mujezinović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.