2.6.2022. 22:36
0
Zmajevi sutra putuju u Finsku, utakmice pratite na BHRT-u
Fudbalski tim Bosne i Hercegovine odradio je večeras u Trening centru NS/FS BiH u Zenici posljednji trening prije puta u Finsku, piše BHRT.
Sutra ujutro Zmajevi će sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu otputovati za Helsinki gdje ih očekuje utakmica sa Finskom.  Na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju sutra u 18:30 po lokalnom vremenu (17:30 CET) sati biće održana službena press konferencija bh. tima, a pola sata poslije naši reprezentativci će odraditi trening.  Prvi meč u ovom ciklusu Lige nacija bh. nacionalni tim će odigrati 4. juna protiv Finske u Helsinkiju.  SVE UTAKMICE REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE PRATITE NA BHRT-u, A UŽIVO IZ HELSINKIJA IZVJEŠTAVAĆE VELID SPAHO.  Naredna utakmica je na programu tri dana kasnije, kada u Zenicu dolazi selekcija Rumunije. Reprezentacija BiH zatim putuje u Podgoricu gdje će 11. juna igrati s Crnom Gorom, a potom će u Zenici dočekati Finsku 14. juna.  Novo Popularno Promo 44 min Zmajevi sutra putuju u Finsku, utakmice pratite na BHRT-u 2 sata Prije odlaska u Finsku, Zmajevi posjetili rodnu kuću Ive Andrića 2 sata Rusija, Turska, Ukrajina i UN izradile plan za izvoz hrane iz ukrajinskih luka 2 sata Diplomatski pasoš za Miralema Pjanića 2 sata Roland Garos: Ivan Dodig u finalu parova


Prvi meč u ovom ciklusu Lige nacija bh. nacionalni tim će odigrati 4. juna protiv Finske u Helsinkiju.

Naredna utakmica je na programu tri dana kasnije, kada u Zenicu dolazi selekcija Rumunije. Reprezentacija BiH zatim putuje u Podgoricu gdje će 11. juna igrati s Crnom Gorom, a potom će u Zenici dočekati Finsku 14. juna,  piše BHRT.


(Amer M.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.