3.6.2022. 15:39
0
Pouzdani novinar potvrdio: Hadžiahmetović od ljeta u Seriji A
Vezni fudbaler turskog Konyaspora i reprezentacije Bosne i Hercegovine Amir Hadžiahmetović blizu je transfera u talijanskog prvoligaša Udinese.

Tim iz Udina u nekoliko navrata pokazao je interes za bh. reprezentativca, a ovu informaciju potvrdio je i pouzdani talijanski novinar Nicolo Schira.

Schira tvrdi kako je Udinese veoma zainteresovan za 25-godišnjeg veznjaka, te da su pregovori u toku.

Talijanski mediji nedavno su prenijeli kako će Udinese na račun Konyaspora uplatiti čak sedam miliona eura.

Hadžiahmetović je u Konyaspor prešao 2016. godine iz Željezničara za 500 hiljada eura, a do sada je za ovaj klub odigrao 175 utakmica, postigao 11 golova i dodao 12 asistencija.

(A. Balićevac)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.