5.6.2022. 13:54
0
Fudbalska reprezentacija odradila trening u Zenici, susret s Rumunijom 7. juna
„A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su se nakon sinoćnje utakmice sa Finskom vratili iz Helsinkija i danas su u Zenici odradili trening.

Igrači koji su nastupili u tom meču su imali trening regeneracije, dok su ostali radili jačim intenzitetom.

Sutra (06.06. 2022.) na „Bilinom polju“ biće održane službene medijske aktivnosti uoči utakmice sa Rumunijom.  Press konferencija reprezentacije BiH na programu je u 19:30, a trening u 20:00 sati.

Selekcija Rumunije će u 17:45 održati službenu press konferenciju, dok će gosti trenirati od 18:30 sati.  Susret s Rumunijom je 7. juna. 

Sljedeći je utakmica sa Crnom Gorom 11. juna, a zatim uzvratni meč sa Finskom 14. juna na Bilinom Polju. 

Preostali susreti sa Crnom Gorom i Rumunijom bit će odigrani u septembru. 


(Patria/ Amer M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.