9.6.2022. 14:23
0
Nemanja Tomašević novi fudbaler Sarajeva
Nemanja Tomašević drugo je pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo za narednu sezonu, potvrđeno je iz Bordo tima.

22-godišnji lijevi bek na Koševo stiže iz srbijanskog prvoligaša TSC Bačka, a potpisao je ugovor do ljeta 2024. godine uz mogućnost produženja na još godinu dana, piše N1. 

Prošle sezone nastupao je na pozajmici u FK Tuzla City, a na 19 utakmica upisao je dvije asistencije.

Karijeru je počeo u Famosu iz Vojkovića, a nastupao je još za omladinske kategorije Crvene zvezde, Lokomotivu, Rad, Rapid iz Beča, Rudar Velenje, Smederevo i tuzlansku Slobodu. 

Tomašević je tako nakon Ivana Ikića drugo pojačanje Sarajeva za narednu sezonu, a iz Bordo tima su danas najavili još jednog novog fudbalera, navodi N1. 

 

(Aldina R.) 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.