12.6.2022. 16:59
0
UEFA bez milosti: FSBiH kažnjen novčano, zatvorena i tribina Bilinog polja
Disciplinska komisija UEFA-e donijela je odluku o kazni za NS/FS BiH zbog incidenata na utakmici Lige nacija između Bosne i Hercegovine i Rumunije.

NS/FS BiH kažnjen je novčanim iznosom od 14.500 eura zbog rasističkog ponašanja navijača i utrčavanja u teren, te zatvaranjem jednog sektora koji obuhvata 1500 mjesta u narednoj utakmici UEFA Lige nacija.

Tako će u susretu između selekcija BiH i Finske koji se igra 14. 06. 2022. na stadionu „Bilino polje“ u Zenici biti zatvorena južna tribina sa 1500 mjesta.

Neće biti pomjeranja 500 navijača koji su već kupili ulaznice za taj dio tribine.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.